Добре дошли в нашия магазин!
Категории

0

Начало Смарт часовници и гривниSamsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm R965 LTE Silver

Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm R965 LTE Silver

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

 

  • Марка:
  • Код:
    90556
  • Тегло:
    0.500 кг
Цена: 1,069.00лв.

Очаквайте скоро

Добави в желани
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm R965 LTE Silver
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm R965 LTE SilverSamsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm R965 LTE SilverSamsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm R965 LTE Silver

 

Въртящ се панел

Упражнения

Проследяване на съня
Galaxy Watch6 Classic
По-голям екран. По-тънка рамка
Наслади се на по-добра и ясно изображения и движещи се графики на 30% по-голям дисплей. 15% по-тънката рамка и увеличеният размер на екрана не само съжителстват в абсолютна хармония, но и осигуряват допълнително пространство за всяко докосване и плъзване с пръст.
По-голям екран. По-тънка рамка
* Сравненията на размера на екрана и ширината на рамката са базирани на модел Galaxy Watch6 Classic Small (43 мм). * Размерът на дисплея на Galaxy Watch6 Classic Small (43 мм) е сравнен с този на Galaxy Watch4 Classic Small (42 мм).
Стъкло от сапфирен кристал. Яснота и издръжливост
Проектиран да издържи на предизвикателствата на ежедневието, дисплеят на Galaxy Watch6 Classic е защитен от прецизно изработено стъкло от сапфирен кристал. Покритието е с рейтинги IP68 и 5ATM, за да запази часовникът ти невредим, независимо от приключенията, в които се впускате заедно.
Стъкло от сапфирен кристал. Яснота и издръжливост
* Galaxy Watch Classic има водоустойчивост до 50 метра за 10 минути при рейтинг 5ATM. Не е подходящ за гмуркане или водни дейности под високо налягане. Ако устройството или ръцете ти са мокри, те трябва да бъдат изсушени старателно преди работа. Galaxy Watch6 осигурява защита срещу проникване на прах (IP68) до максимум 1,5 метра дълбочина за до 30 минути. Прегледай ръководството за потребителя за допълнителна информация, включително инструкции за поддръжка/употреба. * На базата на измерване на твърдост по метода на Викерс при постоянен натиск от 200 гигафарада.
От заседателната зала до фитнес залата
Смяната на каишки става лесно, с едно натискане на бутона за бързо освобождаване. Поставянето на нова е също толкова лесно - ще чуеш щракване, когато каишката е прикрепена сигурно. Искаш да смениш каишката преди да смениш заседателната зала с фитнес залата? Няма проблем, става за миг.
От заседателната зала до фитнес залата
* Наличността на каишки за часовници може да варира според държавата или региона. Допълнителните каишки за часовници се продават отделно.
Повече процесорна мощност, за да свършиш повече неща
Свърши повече неща за по-малко време с усъвършенствания процесор на Galaxy Watch6 Classic. 18% по-високата скорост на процесора и по-бързото стартиране на приложения гарантират продуктивността и ефективността ти през целия ден.
* В сравнение с Galaxy Watch4 Classic.
Повече процесорна мощност, за да свършиш повече неща
Рекордно бързо зареждане
С едно пълно зареждане часовникът издържа до 40 часа. Зареди бързо часовника до 45% само за 30 минути, за да си готов да излезеш на дълга разходка сред природата или пък да се насладите на заслужена почивка в леглото.
* Тестване, проведено от Samsung, използвайки предварително издадена версия на Galaxy Watchx (BT & LTE), всяка сдвоена на телефон Samsung; всички устройства са тествани със софтуер за предварително пуснати USB C кабел за магнитно бързо зареждане на Galaxy Watch (EP-OR900) и 25 W USB C зaрядно на Samsung (EP-TA800). Времето за зареждане варира в зависимост от региона, настройките, модела на използване и факторите на околната среда; Действителните резултати могат да варират.*25 W USB C зaрядно на Samsung (EP-TA800) се продава отделно.
Рекордно бързо зареждане
Снимай със свободни ръце
Сдвои часовника си с Galaxy Z Fold5, за да си направиш селфи, което доказва в колко добра форма си, отблизо или от разстояние. Режимът Flex на Galaxy Z Fold5 и контролерът за камерата ти позволяват лесно да преминаваш между фото и видео режим или да приближаваш и отдалечаваш попадащите в кадъра обекти. Всичко това – директно от китката ти. За да направиш снимка, е достатъчно просто да докоснеш бутона за затвора на дисплея на часовника.
Снимай със свободни ръце
* Galaxy Z Fold5 се продава отделно. * Контролерът за камерата се поддържа от Galaxy Watch4 и по-късно пуснатите модели Galaxy Watch, когато са сдвоени със серия Galaxy S9 и по-нови. Функцията за мащабиране на контролера на камерата е налична при серията Samsung Galaxy Watch4 и по-късно пуснатите модели на Galaxy Watch, когато са сдвоени със смартфони от серия Galaxy S, серия Galaxy Note и серия Galaxy Z с One UI 5.1 или по-нова версия, която поддържа на контролер за камерата.
Събуди се във форма с нашия най-модерен тракер на съня
Проследи в детайли как спиш. Усъвършенстваният анализ и по-задълбочени данни ще ти помогнат да подобриш качеството на съня си. Наличният вече достъп до Sleep Coaching на твоя Galaxy Watch6 Classic ще ти помогне да изградиш по-добри навици за спане. За да спиш по-комфортно с часовника в леглото можеш да му сложиш платнена каишка. Не забравяй да активираш режим Sleep и да превключиш от зелената LED светлина на PPG сензора на невидим инфрачервен LED, да намалиш яркостта на дисплея и да заглушиш известията.
Събуди се във форма с нашия най-модерен тракер на съня
* Изисква приложението Samsung Health версия 6.24 или по-нова. * Galaxy Watch6 Classic трябва да бъде сдвоен със смартфон Samsung Galaxy с Android 10.0 и минимум 1,5 GB памет. * Функциите за сън за предназначени само за общи уелнес и фитнес цели. Не са предназначени за откриване, диагностика, лечение на медицинско състояние или разстройство на съня. При нужда от професионално мнение, моля консултирайте с медицински специалист за съвет. * Функцията Sleep Coatching изисква данни за съня от най -малко 7 дни, включително 2 почивни дни. * Наличието на функията за измерване на кислород в кръвта може да варира в зависимост от региона. * Невидимата LED светлина се активира, когато е включен режимът Sleep. Съвместим с Galaxy Watch4 и по-нови модели. Наличието на каишката може да варира в зависимост от региона или оператора.
Бъди подготвена с проследяване на цикъла
Бъди в хармония със здравето и тялото си. Проследяването на менструалния цикъл чрез приложението Natural Cycles˚, използва температура на кожата ти, измерена от часовника по време на нощния сън , за да предвиди датите на твоя цикъл и други цикли. Планирайте предварително и живей пълноценно с Galaxy Watch6.
* Проследяването на цикъла е налично за прогнозиране на менструалния цикъл с помощта на приложението Natural Cycles. Поради ограниченията на държавно ниво за получаване на одобрение/регистрация на софтуер като медицинско изделие (SaMD), проследяването на цикъла въз основа на температурата на кожата работи само на телефони и часовници, закупени в държавите, където услугата е достъпна в момента. НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЗА КОНТРАЦЕПЦИЯ. Ако в момента приемате хормонални противозачатъчни средстве или сте подложена на хормонално лечение, което потиска овулацията, тази услуга няма да бъде полезна за проследяване на овулацията. Показаните прогнози са само за лична справка. За да подобриш точността на прогнозите, се препоръчва да носиш часовника поне 4 часа по време на сън, 5 пъти седмично. Прогнозите може да варират в зависимост от използването на часовник, входящите данни, условията на околната среда и т.н. Предназначено за потребители над 18-годишна възраст. Потребителите не трябва да тълкуват или предприемат медицински действия въз основа на направените прогнози, преди да са се консултирали с квалифициран здравен специалист. Изисква се най-новата версия на приложението Samsung Health.
Следи кръвното си налягане
Бъди информиран, за да си здрав. Остави на часовника да измерва и следи стойностите на кръвното ти налягане всеки ден. Това ще ти помогне да водиш по-балансиран и здравословен начин на живот.
Следи кръвното си налягане
Постигай целите си с биоелектрически импеданс анализ (BIA)
Следи телесния си състав с помощта на подробен биоелектрически импеданс анализ (BIA). Задай цели за твоето тегло, процент телесни мазнини и мускули и други, за да създадеш оптимална програма за постигане на твоите фитнес и уелнес цели.
* Не е предназначено за употреба при откриване, диагностика, лечение. Предназначени само за общи уелнес и фитнес цели. * Функцията за телесен състав се поддържа само в серията Samsung Galaxy Watch4 и по-нови модели Galaxy Watch. Функцията за телесен състав не трябва да се използва, ако имаш имплантиран пейсмейкър или други имплантирани медицински изделия или ако си бременна. Резултатите от измерването може да не са точни, ако си на възраст под 20 години. Измерванията са само за твоя лична справка. Моля, консултирай се с медицински специалист за съвет. * Съвместимост с android XX или повече, RAM XX или по-голяма.
Постигай целите си с биоелектрически импеданс анализ (BIA)
Открий отпималния диапазон на сърдечния ритъм с HR Zone
На базата на оценка на твоя фитнес капацитет, часовникът може да определи отпималния диапазон на сърдечния ти ритъм по време на тренировка. Ако има конкретен диапазон, в който искаш да се вместиш, можеш да зададеш целта ръчно. Когато започнеш да тренираш часовникът ще те извести, когато влезеш в оптималната зона, независимо дали става дума за изгаряне на мазнини, кардио или високоинтензивна тренировка. Когато излезеш от зоната и той също ще те предупреди, за коригираш усилията си.
Открий отпималния диапазон на сърдечния ритъм с HR Zone
* За да се актуализират границите на всяка зона на сърдечен ритъм при бягане на базата на сърдечно-белодробния капацитет, се изисква да бягаш на открито повече от 10 минути с постоянна скорост от 4 км/ч или по-бързо.
Фитнес тракер – Проследи напредъка си за постигане на топ форма
Получи ценна информация за своя напредък и фитнес постижения с Galaxy Watch6 Classic. Можеш да проследяваш над 90 различни вида тренировки или дори да създадеш своя персонализирана тренировка, да отчетеш ежедневната си активност и да наблюдаваш напредъка си. Има опция да активираш автоматично разпознаване за отделни дейности като бягане, ходене и колоездене, за да ставаш все по-добър в тях.
Фитнес тракер – Проследи напредъка си за постигане на топ форма
* Съвместимите смартфони и наличните функции може да се различават според държавата/региона, доставчика или устройството. * Автоматичното разпознаване на тренировки трябва да бъде включено в Настройки. Автоматичното разпознаване не е налично за всички видове тренировки. * Предлага се само за серията Galaxy Watch6, като часовникът трябва да бъде сдвоен със съвместимо мобилно устройство.
Промяна в плановете за деня? Смени каишката и циферблата
Променяй визията на Galaxy Watch6 Classic според случая и настроението си. Можеш да избираш от широка гама каишки, както и да персонализираш дизайна на циферблата и да добавяш преки пътища за бърз достъп до любимите ти приложения.
Промяна в плановете за деня? Смени каишката и циферблата
* Наличността на каишки може да варира според държавата или региона. Допълнителните каишки за часовници се продават отделно.
Време е да откриеш перфектния часовник за теб
Време е да откриеш перфектния часовник за теб
* Животът на батерията може да варира в зависимост от мрежата, употребата и др. * Тестван от Samsung на XXX 202X с Galaxy Watchx (BT < E) и телефони Samsung; Пуснат S/W, USB C кабел за магнитно бързо зареждане на Galaxy Watch, 25 W USB C зaрядно на Samsung. Времето за зареждане варира в зависимост от настройките, употребата и др.; Действителните резултати могат да варират. * 25 W USB C зaрядно на Samsung се продава отделно. * Тестван от Samsung през юни 2022г. с Galaxy Watch5 (BT < E) и телефони Samsung; Пуснат S/W, USB C кабел за магнитно бързо зареждане на Galaxy Watch, 25 W USB C зaрядно на Samsung. Времето за зареждане варира в зависимост от настройките, употребата и др.; Действителните резултати могат да варират. Типичният капацитет е тестван при лабораторни условия на трета страна и е изчисленият среден капацитет, като се има предвид отклонението в капацитета на батерията сред тестовите батерии, тествани съгласно стандарта IEC 61960-3. Номиналният (минимален) капацитет е 573 mAh. Действителният живот на батерията може да варира в зависимост от мрежовата среда, начина на употреба и други фактори.

Доставка

За доставките си Shtepsel.bg се доверява на Спиди и Еконт.
 
Цената за доставка варира според наложеният платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, населеното място на получателя, деня за доставка, както и дали доставката се извършва до офис на куриер или до адрес.
 
Заявената за покупка стока се доставя за сметка на Клиента на посочения от него "адрес за доставка" с куриерска фирма "Спиди" или "Еконт". Срокът за доставка, обработка и изпращане на пратките е в срок до 3 работни дни и важи само за територията на Република България.
 
При стандартна поръчка (чрез регистрация или като гост) цената за доставка се изчислява автоматично.
При "Експресна поръчка без регистрация" наш служител ще се свърже с вас за потвърждаване и финализиране на поръчката.

Важно! Проверете пратката при получаване, още в присъствието на куриера и се уверете, че получавате това, което сте поръчали в цялостен, неповреден вид. Вие имате право да отворите опаковката и да проверите продукта в присъствие на куриера, преди да платите за доставката! В случай на видима повреда, моля откажете да приемете стоката и незабавно се свържете с нас! При приемане на повредена пратка от купувача без забележки, всички претенции поради загуба или механично повреждане губят валидност. Ако не бъде изготвен протокол за щети в присъствието на куриера при получаването на пакета, се губи възможността за подаване на оплакване за установени щети при доставката!