Добре дошли в нашия магазин!
Категории

0

Дата: 2016-04-25

Motorola се върна в България с 4 смартфона и с умен часовник
 

В началото на месеца стана ясно, че сред операторите само VIVACOM ще предлагасмартфоните на Motorola като ще започне с 4 от моделите на притежаваната от Lenovo компания – Moto G, Moto X Play и Moto X Force. Устройствата вече са налични в обектите на телекома, но ако предпочитате да купувате телефоните си без договор от търговската мрежа вече можете да направите и това. Телефоните могат да бъдат открити не само в представителния магазин Lenovo Exclusive Store, но и в търговската мрежа, а освен смартфоните можете да намерите и второто поколение на часовника Moto 360 в два варианта според диаметъра на корпуса (42 мм и 46 мм).

По отношение на цените Moto G се продава за 379 лв., Moto X Play е на цена 659 лв, Moto X Style струва 999 лв., а осигуряващия нечуплив дисплей Moto X Force е наличен за 1299 лв. Moto 360 струва 499 лв. независимо от диаметъра на корпуса. През тази седмица Motorola официално се завърна на нашия пазар след петгодишно отсъствие, а освен споменатите устройства компанията предлага и Moto X Style, който е наличен и във вариант с 2 SIM карти. Такава възможност, каквато се оказва популярна сред българските потребители, предлага също и Moto X Play.

Вече стана ясно, че Lenovo повери дизайна и производството на цялото си портфолио от смартфони на екипа на Motorola и възнамерява да предложи две основни серии устройства. В ниския и средния ценови клас ще бъде бранда Lenovo Vibe, а във високия ще се предлагат телефоните Lenovo Moto. В същото време Lenovo заяви, че ще запази хитови модели като Moto E и Moto G, които са от по-нисък клас, така че явно двете серии ще се преплитат по някакъв начин и няма да бъдат строго изолирани една от друга.

 

Най-продавани