Добре дошли в нашия магазин!
Категории

0

Нови снимки на HTC M10 го показват от всички страни

Дата: 2016-03-05

Нови снимки на HTC M10 го показват от всички страни
 

През последните дни HTC започна да ни подготвя за премиерата на следващия си флагмански смартфон и дори ни показа снимка с детайл от дизайна на задния панел, който съответства на появилите се преди това неофициални снимки. Все още не знаем кога ще бъде представянето на телефона, но не е изключено това да стане на 19 април. Това се подсказва от ново изображение на телефона, което беше публикувано от Ивън Блас, познат ни и като @evleaks, който написа и, че устройството ще се продава просто като HTC 10.

Снимката прилича на официален рендер на M10 и ни показва смартфона от почти всеки ъгъл, така че можем да го разгледаме в най-големи детайли. Заедно с това @onleaks публикува няколко снимки  на прототип на телефона заедно с кратък списък с неговите характеристики. От него става ясно, че телефона предлага 5,15" QHD дисплей, 4GB RAM, чипсет Snapdragon 820, 12MP основна камера и USB Type-C порт.

Последното се вижда и на снимките, които разкриват наличието на метален заден панел с интересен дизайн, камера с двутонова светкавица и система за лазерен автофокус, 2,5D стъкло върху дисплея, сензор за пръстови отпечатъци, капацитивни бутони за управление и един отвор за високоговорител. Прави впечатление пластмасовата вложка, която се намира в горната част на телефона, под която може би се намира инфрачервен порт. Променена е и позицията на жака за слушалки.