Добре дошли в нашия магазин!
Категории

0

Повече подробности за камерите в HTC One M10

Дата: 2016-02-12

Повече подробности за камерите в HTC One M10
 

Детайлите за HTC One M10 стават все повече, което е сигурен знак, че премиерата на телефона наближава, макар че според слуховете тя ще се състои след мобилния конгрес. Устройството носи кодовото име Perfume и се очертава да бъде един от най-интересните смартфони на тайванската компания, който ще комбинира актуални технически характеристики и подобрен дизайн. Засега все още не е ясно търговското му име, но вече се заговори, че компанията се кани да избере нова схема на именуване на мястото на One M. Вчера Ивън Блас заяви, че продажбите на телефона в Щатите ще започнат в седмицата с начало 9 май, а преди края на април ще започнат продажбите на умен часовник на HTC.

Появилите се наскоро детайли за One M10 разкриха, че той ще има UltraPixel камера с резолюция 12МР, която ще е снабдена със система за лазерен автофокус. От потребителя на Twitter LlabTooFeR идва ново потвърждение на това с повече подробности за използваните сензори. Той твърди, че основната камера ще заложи на 12МР сензор Sony IMX377, какъвто може да бъде открит и в Nexus 5X и Nexus 6P. Той осигурява големи пиксели (1.55μm), а това му позволява да улови повече светлина, което е от полза не само при снимане на тъмно.

Споменава се и наличието на система за фокусиране чрез фазова детекция, а освен това би трябвало да видим и технология за оптична стабилизация, което ни кара да очакваме впечатляващи снимки във всякакви условия. По отношение на предната камера се посочва 5МР сензор Samsung s5k4e6, който също има по-големи пиксели (1.34μm) и може да бъде определен като UltraPixel. Изработен е по технологията на Samsung ISOCELL, която обещава повишена светлочувствителност и като цяло по-добри снимки. Засега не е ясно дали и предната камера ще има оптична стабилизация, както твърдеше предишния слух, но засега M10 се очертава да бъде много интересен камерафон.